-11%

Stihl GTA 40.0 SET Accu-snoeischaar (2xAS+lader)

Oorspronkelijke prijs was: €448,99.Huidige prijs is: €399,00.

Op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU: 82847 Categorie:

Beschrijving

GTA 40, MET AS 2 ACCU EN AL 5-2 LADER
ARTIKELNR. GA040116910

PRODUCTKENMERKEN
Set met twee AS 2 accu’s, een snellader AL 5-2 en een koffer
Veelzijdige en krachtige mini accukettingzaag, enkel voor professioneel gebruik
Voor het onderhouden van bomen en struiken, maar ook voor het bewerken van hout op bouwplaatsen

MINI ACCUKETTINGZAAG GTA 40 IN EEN SET, MET TWEE ACCU’S AS 2, EEN SNELLADER AL 5-2 EN EEN KOFFER: VOOR PROFESSIONALS DIE WERKZAAM ZIJN IN DE BOOM- EN BOSBOUW. OOK GESCHIKT VOOR BOUWPLAATSEN

Als je nog geen accu en lader van het STIHL AS systeem hebt, dan is deze set met de mini accukettingzaag STIHL GTA 40, twee STIHL AS 2 lithium-ion-accu’s en een STIHL AL 5-2 snellader de ideale keuze. Een stevige koffer voor de GTA 40, de lader en maximaal 6 accu’s zijn ook inbegrepen. Zo kan je meteen aan de slag.

De mini accukettingzaag STIHL GTA 40 is ideaal voor onderhoudswerken in de boom- en bosbouw, voor het professioneel tuin- en landschapsonderhoud maar ook voor het bewerken van hout en houtachtig materiaal op bouwplaatsen. Daarnaast is de STIHL GTA 40 geschikt voor snoeiwerk uitgevoerd door boomverzorgers die de boom inklimmen. Of het nu gaat om het onderhoud van bosgebieden in parken en tuinen, correcties in de kruin van de boom, het maken van gipsplaatconstructies, binneninrichtingswerk of dakwerkzaamheden, de GTA 40 overtuigt met haar compacte ontwerp, lage gewicht en uitstekende balans bij het zagen van bovenaf of onderaf en het maken van steeksneden. Ze maakt ook indruk met haar hoog zaagvermogen en de lange looptijd van haar accu.

Uitgerust met een ultrakrachtige EC-motor en de zaagketting STIHL 1/4″-PM3 garandeert ze een nette zaagsnede en een snelle voortgang van het werk. Een ander voordeel van de STIHL GTA 40 is de automatische smering van de ketting op basis van de zaagsnelheid. Daarnaast beschikt de mini accukettingzaag over een ergonomische bedieningshandgreep met handbescherming en een grijppunt voor de andere hand, voor een precieze hantering. De handgreep is ontworpen om wegglijden van je hand te voorkomen.

TECHNISCHE DETAILS

Nominale spanning 21,6 V
Gewicht 1,6 kg
Geluidsdrukniveau 82 dB(A)
Geluidsvermogenniveau 90 dB(A)
Trillingswaarde links 4,5 m/s² 1)
Trillingswaarde rechts 4,2 m/s² 1)
Zaagbladlengte 15 cm
Kettingsteek 1/4 ” P
Groefbreedte zaagblad 1,1
Snijvermogen in schijven 120 PC 2)
Accutechnologie Lithium-ion
Accusysteem AS
IP beschermingsgraad IPx4

Bijkomende informatie

Barcode

Leverancierscode

Artikelgroep